Dragi i štovani prijatelji, uživatelji naše pive, te poslovni partneri,
sa žaljenjem Vas moramo obavijestiti da do daljnjega nema više All in pive.

Kao što većina Vas zna, mi nemamo svoj pogon za proizvodnju pive, već su nam pivu prema našem receptu (Dinko i Mišo) te uz svoje znanje i iskustvo kuhali u pogonima Daruvarske pivovare. Kao kad imaš recept za dobar kolač, ali nemaš kuhinju i dovoljno veliku pećnicu pa rentaš susjedovu pećnicu i susjedovo iskustvo. Kao i svaka suradnja i ova je kroz ovu godinu i par mjeseci imala svoje svjetlije i tamnije trenutke. No u zadnjih par mjeseci promijenile su se okolnosti u Daruvarskoj pivovari, a zbog oscilacija u kvaliteti pive pogoršala se naša komunikacija, što je kulminiralo raskidom suradnje.

Kad si «mali» i ovisiš o «velikima», ovakve situacije se lako događaju. Dakle mi i dalje hoćemo i možemo ali nemamo gdje.

I to u trenutku kad smo plasmanom pive došli do 60-tak lokala, u Zagrebu, Splitu, Istri i kontinentalnoj Hrvatsko s daljnjom tendecijom rasta, kad smo dogovorili sveobuhvatnu marketinšku kampanju s «Red point»-om, agencijom «24 sata», kad smo trebali konkretizirati dogovore s tvrtkama «Metro» i «Roto» za distibuciju, itd....

Trenutno radimo na traženju strateških partnera ne bi li osigurali vlastiti pogon ili rentali neki od malobrojnih postojećih manjih pogona, ali riječ je o procesu koji neće trajati kratko.

Stoga još jednom za neizmjernim žaljenjem zbog ove situacije, zahvaljujemo na ukazanom povjerenju uz želju da ćemo se vratiti još jači, pitkiji i bolji.

Vaš All in
Dinko, Mišo, Marko, Robert i Josip